Header Image
Home / Coachtraject

Coachtraject

Ieder mens zijn eigen leerkracht

Als je dagelijks wordt overdonderd door alles wat er om je heen gebeurt, ervaar je een constante tegenwind. Waardoor je niet (optimaal) kunt leren, niet groeien.
Hou je dat niet meer vol en zou je het graag anders willen? Zoek je naar de juiste, persoonlijke begeleiding? Zodat je het beste uit jezelf kunt halen?

Kijken naar je mogelijkheden

Met de coaching van Eigen Leerkracht kijken we niet naar je eventuele beperkingen, maar juist naar je mogelijkheden, je kracht. Het maakt niet uit waardoor je vastloopt. Of dat nou ADHD is of een stoornis op het autistisch spectrum, Downsyndroom, of hoogbegaafdheid, leer- en of gedragsproblemen, faalangst of sociale en/of emotionele problemen. Ieder mens heeft een eigen leerkracht waardoor hij/zij het beste uit zichzelf kan halen.

Via de Mediërend Leren en Supervisie technieken gaan we op zoek naar je eigen leerkracht. Waardoor je niet alleen beter op school of op je werk gaat presteren, maar ook thuis. Kijk niet verbaasd op als je kind straks opeens een krantenwijk wil gaan lopen en daarnaast ook in staat is zijn huiswerk te plannen en organiseren. Of dat je op je werk ‘opeens’ wel projecten krijgt toegewezen en ondertussen thuis alle energie hebt voor leuke activiteiten met je gezin.

 


Voor wie

Klaar voor verandering? Klaar met naar de mening van andere mensen luisteren? Klaar voor het vinden van je eigen leerkracht? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek (zonder verplichtingen). Aan het einde van het gesprek kan ik je vertellen:

 1. Of en zo ja wat ik voor jou kan betekenen.
 2. Hoe lang de begeleiding zou (kunnen) gaan duren om het beste in jezelf naar boven te halen.
 3. En wat het gaat kosten.

Wat levert het je op

 • Je leert wat jouw kracht is.
 • Je ontdekt hoe je het beste leert.
 • En hoe je dus het beste uit jezelf kunt halen.
 • Je leert hoe je moet omgaan met prikkels
 • Je krijgt rust in je hoofd.
 • Je ontdekt welke blokkades jou tegenhouden.
 • Hoe je deze kunt doorbreken.
 • Je leert hoe je wel je wensen en doelen kunt bereiken.
 • Kortom, je vindt en wordt je eigen leerkracht.

 

Hoe te werk

Dit doen we met een persoonlijk op jouw toegesneden traject. Geen mens is namelijk hetzelfde. Elk traject is dus verschillend.

In ons eerste gesprek (en als dat nodig is gesprekken) richt Eigen Leerkracht zich op jouw hulpvraag. We gaan eerst helder krijgen wat jij denkt en hoe jij je voelt. Waar je nu precies tegenaan loopt. In de vervolgsessies gaan we ons richten op jouw mogelijkheden met behulp van de Mediërend Leren en Supervisie technieken.

De duur van het traject hangt af van jouw hulpvraag. Soms is het na een paar gesprekken al helder waar je tegenaan loopt en hoe je jezelf kan helpen dit te overstijgen. En soms heb je wat meer hulp nodig. Samen vinden we hierin de beste weg.

Tijdens de coaching gesprekken gaat het namelijk over meer dan leren alleen. Ontwikkelen is leren leren over èn van jezelf. Het gaat over hoe je dingen hebt ervaren. Leuke en minder leuke ervaringen. Op school, thuis en/of op je werk. En hoe die herinneringen je nu beïnvloeden. Samen gaan we kijken hoe dit je kan helpen in de toekomst. Samen vinden we jouw eigen leerkracht.

 


Duur en kosten

Een coaching sessie duurt 60 minuten per keer . Coaching is voor iedereen anders.
De totale duur en kosten hangen af van je hulpvraag.
Aan het einde van het intakegesprek kan ik concreet aangeven wat de duur en kosten zullen zijn.

Vergoeding

Je coaching kan in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de gemeente of je verzekering. Ook is het mogelijk dat jouw werk een potje heeft gereserveerd voor coaching/ontwikkeltrajecten. Bel of stuur een mail voor je mogelijkheden.

Klaar voor verandering? Klaar voor het vinden van je eigen leerkracht? Bel of app voor een afspraak naar: 06 40 47 94 39. Of stuur een mail naar:  hansjonker@eigenleerkracht.nl

Meer lezen over Mediërend Leren? Kijk op: www.stibco.nl

 

CONTACT

 

Top